• Verzending tot 22:00 uur
  • Gratis verzending va €50 (NL)

Wereldeters

Hoe laat je kinderen echt alles eten? Dat geheim ontdek je in dit boek: Wereldeters.

Meer afbeeldingen

Wereldeters

Hoe laat je kinderen echt alles eten? Dat geheim ontdek je in dit boek: Wereldeters.
€ 22,95

dit product is op voorraad

  • voor 22.00u besteld, zelfde werkdag verzonden
  • gratis verzending va € 50,-, pakketpost € 3,95 (NL)
  • veilig betalen met iDeal, Paypal, Credit card, Bancontact
Beschrijving

Het boek om je kinderen werkelijk alles te laten eten, zo luidt de ondertitel van dit prachtige boek. Dat maakte ons uiteraard heel nieuwsgierig, want hoe werkt dat dan? Het geheim, zo vertelt auteur Marjolein de Vlaam, is eenvoudig: Vertel leuke verhalen en weetjes over het land waar het eten vandaan komt. Door te vertellen over landen, culturen en eetgewoonten heb je de aandacht van je kinderen en wordt de avondmaaltijd een groot succes.

Over Wereldeters
Wereldeters is een leesboek, kijkboek en kookboek in één voor kinderen in de leeftijd van 4 - 12 jaar en hun ouders. Het boek staat vol leuke wetenswaardigheden over tien aansprekende landen. Zuid-Afrika, Marokko, India, Japan, Spanje, Italië, Mexico, Suriname, Hawaï en Indonesië. Voor kinderen om zelf te lezen én voor hun ouders om voor te lezen. Het boek ziet er zeer uitnodigend uit; veel vrolijke foto's en grappige illustraties.

Inhoud Wereldeters
Bij het boek zit een los receptenschrift, twee paspoortjes en een stickervel met landenstickers. In het los bijgevoegde receptenschrift staan 30 gezonde en gevarieerde gerechten, drie per land. De gerechten zijn aangepast aan de smaak van kinderen. Bovendien bevat het boek twee paspoorten. Als je kind goed heeft gegeten kan de sticker van het land in het paspoort worden geplakt. Na tien maaltijden zijn alle landen ‘bezocht', veel gerechten geproefd en zitten de paspoorten vol mooie stickers.

200 pagina's, formaat: 17 x 24 cm.
Receptenschrift: 24 pagina's, formaat 14 x 21 cm.
Paspoortjes: 16 pagina's, formaat 12 x 8,5 cm.
Stickervel: 20 landenstickers, formaat 14 x 21 cm.

Beoordelingen (0)
Schrijf je eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. Je kunt, inloggen of registreren